DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Şehit Öğretmen Nuriye Ak İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. Açılış Yıldönümü Olan ve Dünyada İlkkezYalnızca  Çocuklara Atfedilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı   Kutlu Olsun. Çeşitli Etkinliklerle Bu Güzel Günü Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Velilerimiz ile Kutladik..

Ara

2.sınıflar arası yapılan "Okuma Etkinligimiz"  oldukça renkli geçti. Öğrenciler öğrenirken eğlenmenin tadına varmış oldular. Etkinlik sonunda yapılan müsabakada okuma şampiyonu 2-A sınıfından "Seniha İkra Attı oldu. Kendisini ve öğretmeni Şeyma Bağbancı Bayrak hocamızı tebrik ederiz. Ayrıca 2-D sınıfından Fatma Yunca ve 2- E sınıfından Menesa Serin' i derecelerinden ötürü öğretmenleriyle birlikte tebrik ederiz. Öğrenciler ödüllerini müdür yardımcısı Sedat ÖNEN tarafından alkışlar eşliğinde aldılar. Okulumuzdaki yarışma ve etkinlikler ikinci dönemde de hız kesmeden devam edecektir.

Ara

Okulumuzda yarışma, turnuva ve etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. 4.sınıflarda düzenlenen santranç turnuvasında 4-F sınıfından Hüseyin Öner şampiyon oldu. Kızlar arasında yapılan ve çok eglenceli geçen çuval yarışmasında ise 4-G sınıfından Evindar Nergiz ve Delal Jiyan Kürkut şampiyon oldular. 3.sınıflarda çuval yarısmasinda ise şampiyon 3-D sınıfından Damla Oral oldu. 3.sınıflar arasında düzenlenen ve en az ögrencileri kadar heyecanlanan öğretmenler tarafından ilgiyle takip edilen turnuvayı 3-D sınıfı kazanarak şampiyon oldu. Şampiyonlar,  ödüllerini müdür yardımcısı Sedat ÖNEN tarafından alkışlar eşliğinde aldılar.... Okulumuzdaki etkinlik ve yarışmalar ilerleyen haftalarda 2.sınıflar arasında hız kesmeden devam edecektir....

Kas

Okulumuzda 4.sınıflara yönelik düzenlenen turnuva büyük heyecana sahne oldu. Finalde karşılaşan 4-E ve 4-G sınıfında mücadeleyi 4-2'lik skorla kazanan 4-G sınıfı oldu.Şampiyon takım kupasını ve ödüllerini sınıf öğretmeni Fatma Çetinkaya ile birlikte alkışlar eşliginde aldı. Okuldaki turnuva ve yarışmalar önümüzdeki haftalar 3.sınıflarla devam edecek.